EKRITI.GR Γυναίκα

Τα Ζώδια για το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Δεκεμβρίου

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για κάθε ζώδιο

Κριός

Το συναισθηματικό ραντάρ σας είναι στραμμένο στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας το Σάββατο, χάρη στην ευαίσθητη γωνία Αφροδίτης – Ποσειδώνα. Ενώ συνήθως αποκλείετε αυτού του είδους την ενέργεια, τώρα ωθήστε να την ακολουθήσετε. Το συνειδητοποιείτε ή όχι, η ενίσχυσή αυτών των ατόμων με τη διαίσθησή σας, έχει πραγματικά θετικό αντίκτυπο στη ζωή τους. Απλά προσέξτε να μην μπείτε σε ρόλο σωτήρα, αρκεστείτε στη μετάδοση μηνυμάτων!

Την Κυριακή, η Σελήνη περνά στον έκτο οίκο σας της λεπτολογίας και σας καλεί να εμπλακείτε περισσότερο στις καθημερινές εργασίες. Η μεγάλη εικόνα δεν θα ολοκληρωθεί, αν δεν χειριστείτε όλα τα επιμέρους κομμάτια, Κριοί. Μια καλύτερη διαχείριση των εσωτερικών και εξωτερικών παραγόντων, θα δώσει τη γνώση που χρειάζεστε ως ηγέτες. Επιπλέον, οι συνεργάτες θα εντυπωσιαστούν όταν δουν να σηκώνετε τα μανίκια σας για να εργαστείτε μαζί τους!

Ταύρος

Η σύνδεση με τους άλλους υπερισχύει όλων αυτό το Σάββατο: Ένα γλυκό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα θέτει τους ανθρώπους ως προτεραιότητα σας. Οι σχέσεις κάθε είδους χρειάζονται φροντίδα και χρόνο, Ταύροι. Μήπως μια φιλία έχει παραμεριστεί λόγω των υποχρεώσεων; Μπορείτε να της δώσετε ξανά ζωή με λίγη προσπάθεια. Εάν δεν έχετε χρόνο ούτε για μια διαδικτυακή επαφή το σαββατοκύριακο, κανονίστε μία το συντομότερο με επιλογές διαθεσιμότητας. Το να πείτε τα νέα σας θα αναζωογονήσει και τις δύο πλευρές!

Μην εκπλαγείτε αν ο Έρωτας κάνει μια εμφάνιση την Κυριακή: Η Σελήνη περνά στην Παρθένο και φορτίζει τον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού για δυόμισι ημέρες. Εάν δεν υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο στη ζωή σας, υπάρχει σίγουρα κάτι που σας παθιάζει. Σιγάστε το τηλέφωνο και αφοσιωθείτε σε αυτή τη δραστηριότητα. Όταν τελειώσετε, ίσως να έχετε κάτι για να καυχηθείτε!

Διαβάστε επίσης: Ζώδια: Τι μας επιφυλάσσει ο τελευταίος μήνας του 2020;

Δίδυμοι

Έχετε ένα σημαντικό όραμα, Δίδυμοι… Αλλά αυτό το Σάββατο δώστε άδεια στον προϊστάμενο δημιουργικότητας μέσα σας! Το τρυφερό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα κεντρίζει την πιο ήπια πρακτική καθοδήγησης των υφισταμένων σας. Δεν χρειάζεται να δίνετε αυστηρές διαταγές, συνδεθείτε με τους άλλους πριν πιάσετε δουλειά. Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε πιο προσωπικά έναν συνάδελφο ή πελάτη. Αλλά προχωρήσετε με αργό βήμα για να μην προκληθούν προβλήματα!

Την Κυριακή η Σελήνη στην Παρθένο και τον τέταρτο οίκο σας της ευαισθησίας, σας κάνει θετικούς δέκτες των δονήσεων στο περιβάλλον σας. Αφήστε χώρο μέσα στη μέρα για λίγη μοναξιά και ηρεμία. Αν δεν μπορείτε να απομονωθείτε για να γειωθείτε, τουλάχιστον να είστε ευγενικοί με το σώμα σας. Κρατήστε το άγχος μακριά και αποφύγετε την υπερβολική καφεΐνη και τη ζάχαρη. Κάντε πιο υγιεινές επιλογές, όπως να αντικαταστήσετε τον απογευματινό καφέ με ένα ρόφημα που θα σας ισορροπήσει!

Καρκίνος

Το τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στη λαμπερή Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, διευκολύνει τη σύνδεση με τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Αν μια φωνή στο μυαλό σας ψιθυρίζει αρνητικά σχόλια, αγνοήστε τη! Ανοίξτε τον εαυτό σας στην αφθονία που έχει να προσφέρει το σύμπαν. Ενθουσιαστείτε με την προοπτική μιας καθημερινότητας που θα έχει περισσότερο χώρο για δημιουργικότητα!

Η Σελήνη περνά στην αναλυτική Παρθένο και τον τρίτο οίκο σας της αναποφασιστικότητας την Κυριακή… Δεν θα σας είναι εύκολο να καταλήγετε κάπου, γι’ αυτό μην πιεστείτε αν δεν είστε έτοιμοι να πείτε ένα σίγουρο “ναι” ή ένα “όχι”. Ίσως χρειάζεστε βαθύτερη έρευνα. Πριν υπογράψετε κάτι ή συμπληρώσετε μια επίσημη φόρμα συμμετοχής, δείτε και άλλες εναλλακτικές. Ίσως αυτή δεν είναι η μόνη σας ευκαιρία, να ανακαλύψετε κάτι πολύ καλύτερο!

 Λέων

Σκέφτεστε συνεχώς έναν στενό φίλο; Είναι πιθανό να βιώνει κι εκείνος το ίδιο! Το πνευματικό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα του Σαββάτου, βοηθά να συνδεθείτε ο ένας με τα συναισθήματα του άλλου. Ακούστε την έντονη παρόρμηση και στείλτε του ένα μήνυμα. Μπορεί να βιώνει μια δύσκολη κατάσταση και να μπορείτε να τον στηρίξετε. Εναλλακτικά, μπορεί να ακούσετε εσείς μερικά χρήσιμα και σοφά λόγια!

Την Κυριακή, η Σελήνη φωτίζει τον δεύτερο οίκο σας του ρεαλισμού και σας γεμίζει σπάνια παραγωγικότητα. Είστε έτοιμοι να ορμήσετε στις υποχρεώσεις σας- αλλά πριν καταγράψτε τις σε λίστα. Αν θέσετε προτεραιότητες στις εκκρεμότητες, θα τις ομαδοποιήσετε για καλύτερη αξιοποίηση του χρόνου σας. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, αφήστε χρόνο για να απολαύσετε στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Παρθένος

Οι αναλυτικοί Παρθένοι, πάντα θέλουν να σταθμίσουν όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα πριν λάβουν σημαντικές αποφάσεις. Συχνά, περιλαμβάνουν και τις συμβουλές όλων των επαφών τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Όλο αυτό μπορεί να θολώσει το Σάββατο, υπό το ομιχλώδες τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Όταν έχετε φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές για εσάς. Εκτός αυτού, οι φίλοι σας θα κάνουν ένα διάλειμμα από την συνεχή παροχή συμβουλών!

Αρχίστε να εμπιστεύεστε περισσότερο τον εαυτό σας… Το ανερχόμενο άστρο σας λάμπει ζωηρά την Κυριακή, που η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας. Μην σκεφτείτε να μειώσετε αυτό το φως, να είστε γενναίοι και τολμηροί όταν μοιράζεστε τις γνώσεις και τις απόψεις σας. Θα μπορούσατε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο, χωρίς να ανησυχείτε ότι δεν έχετε την εμπειρία. Αξιοποιήστε όσα γνωρίζετε και αποδεχτείτε ότι βρίσκεστε σε διαδικασία μάθησης. Δημιουργήστε συμμαχίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν στην πορεία!

Ζυγός

Εάν η ρουτίνα της καθημερινότητας σας ρίχνει, βάλτε νότες αλλαγής στις πρακτικές σας το Σάββατο: Το συστήνει το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα! Φτιάξτε μια νέα μουσική λίστα και αν ο καιρός το επιτρέπει, βγείτε για υπαίθρια εξάσκηση. Εναλλακτικά, ζητήστε από φίλους να σας προτείνουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές γυμναστικής. Ανανεώστε τη γαστρονομική σας φινέτσα με νέες συνταγές. Είτε είστε αρχάριοι στην κουζίνα είτε υποψήφιοι του Masterchef, μαγειρέψτε αρκετά για να τα μοιραστείτε. Όπως ξέρει κάθε Ζυγός, το φαγητό είναι η καλύτερη οδός για να δημιουργηθεί μια φιλία!

Είστε πάντα διαθέσιμοι για να προσφέρετε έναν υποστηρικτικό ώμο και ιδανικοί ακροατές. Με τη Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας της συμπαράστασης την Κυριακή, η ενσυναίσθησή σας κεντρίζεται. Αλλά και χαίρεστε να προσφέρετε ενθάρρυνση, πρέπει να γνωρίζετε τα όριά σας… Μην κάνετε δικό σας το κάθε πρόβλημα άλλων!

Σκορπιός

Τραβήξτε το πέπλο του μυστηρίου σας! Το τρίγωνο της ένθερμης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα της φαντασίας το Σάββατο, αναδύει τη σαγηνευτική δυναμική σας. Σταματήστε να παριστάνετε τους αδιάφορους, αν θέλετε πραγματικά να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Επιδιώξτε την επαφή και δώστε χρόνο σε μια συνομιλία. Δια ζώσης, τηλεφωνικά ή διαδικτυακά, επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτος. Αντί να κουβεντιάζετε νευρικά για επιφανειακά θέματα ή να εστιάζετε στο άλλο άτομο, μοιραστείτε περισσότερα προσωπικά δεδομένα… Θα σας εκπλήξει ευχάριστα η ανταπόκριση που θα λάβετε!

Αν σας απασχολεί κάποιο θέμα την Κυριακή, πείτε το ακόμα κι αν δεν ταιριάζει με τις απόψεις των άλλων. Είστε παθιασμένοι με έναν συγκεκριμένο σκοπό; Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να βοηθήσουν να γνωστοποιήσετε την άποψή σας. Μόνο μία προειδοποίηση: Για να προσελκύσετε το κοινό σας, διατηρήστε θετική στάση. Ακόμα κι αν ένας θυμός σας είναι δικαιολογημένος, αρκεστείτε στο να υποστηρίξετε τα επιχειρήματά σας με στοιχεία και αριθμούς!

Τοξότης

Εάν δεν αισθάνεστε το σπίτι σας ως το καταφύγιο που θέλετε, αφιερώστε χρόνο το Σάββατο για να κάνετε πιο ζεστή τη φωλιά σας. Καθαρίστε, αλλάξτε θέση στα έπιπλα, ανοίξτε τα παράθυρα για να καθαρίσει ο αέρας. Και μην ξεχάσετε το άλλο σας “σπίτι”, Τοξότες: Διαθέστε χρόνο για να φροντίσετε το σώμα σας. Είναι καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι είναι ο ναός σας, γι’ αυτό ετοιμάστε ένα θρεπτικό φαγητό και πηγαίνετε μια βόλτα για μυϊκή ενδυνάμωση. Το δείπνο θα είναι έτοιμο να σας περιμένει, ως ανταμοιβή!

Ακόμα και τα πιο δύσκολα ταξίδια, απαιτούν να βάζετε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο… Αλλά την Κυριακή θα κάνετε τεράστια βήματα. Τρέχετε με φιλοδοξίες υψηλών ταχυτήτων, χάρη στη Σελήνη στον επαγγελματικό δέκατο οίκο σας. Αλλά μήπως έχετε γίνει λίγο στενόμυαλοι στην αναζήτηση της επιτυχίας; Να προχωράτε με προσοχή, γιατί οι άνθρωποι δεν είναι σκαλιά στην κλίμακα που ανεβαίνετε… Βρείτε τρόπους να συνεργαστείτε με τους άλλους κατά την ανάβαση, ώστε να έχετε παρέα όταν φτάσετε στην κορυφή!

Αιγόκερως

Σταματήστε να αντιστέκεστε, Αιγόκεροι! Η παρουσία σας στη ζωή των άλλων, δεν απαιτεί να αντιμετωπίζετε τα προβλήματά τους ως δικά σας. Με τη γενναιόδωρη Αφροδίτη σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα το Σάββατο, δεν θέλετε να ανησυχείτε για όσα «φορτώνεστε». Γι’ αυτό πριν σηκώσετε το τηλέφωνο, ξεκαθαρίστε πόσα είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε και ποια είναι τα όριά σας. Στη συνέχεια κάντε έναν διάλογο που θα ωφελήσει και τις δύο πλευρές!

Με τη Σελήνη στον ένατο οίκο σας της ειλικρίνειας την Κυριακή, η αλήθεια είναι η μόνη σας πολιτική… Αλλά δεν θα ήταν κακό να είστε λίγο πιο ευγενικοί στην έκφρασή της. Πώς μπορείτε να μεταβιβάσετε το μήνυμά σας, χωρίς να πληγώσετε την περηφάνια των άλλων; Θέλετε να βοηθηθούν, άρα ο γρηγορότερος τρόπος είναι να θέτετε τα οφέλη από την αλλαγή μιας δύσκολης κατάστασης. Κρατήστε τις συζητήσεις παραγωγικές, εστιάζοντας σε λύσεις αντί για παράπονα!

Υδροχόος

Αν στοχεύετε σε μια νίκη ως το τέλος του έτους, είναι συνετό να σχεδιάσετε μια σταθερή στρατηγική. Αλλά μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το νόμο της έλξης! Το θεϊκό τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της σαγηνευτικής Αφροδίτης και του εσωστρεφή Ποσειδώνα, παράσχει έναν πλούσιο συνδυασμό ευαισθησίας και δημιουργικότητας. Αντί να περιορίσετε το πεδίο εφαρμογής σε όσα είναι μπροστά σας τώρα, φανταστείτε εξ αρχής το ιδανικό αποτέλεσμα. Αν ξεκινώντας από το ονειρικό σας σενάριο, θα παρουσιαστεί και η ιδανική πορεία καθ’ οδόν!

Η σαγηνευτική γοητεία σας ενισχύεται την Κυριακή, με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον όγδοο οίκο σας της λαγνείας. Πόσο μακριά θέλετε να οδηγήσετε αυτή την ενέργεια, Υδροχόοι; Παρόλο που δεν έχει τίποτα αρνητικό η προώθηση της γοητείας σας, φροντίστε να μην δημιουργείτε ψευδείς προσδοκίες στους άλλους!

Ιχθύες

Μια περίπλοκη κατάσταση έχει στραφεί προς μια νέα κατεύθυνση – και έχετε κάθε λόγο να αισθάνεστε απογοητευμένοι. Αλλά μην εγκαταλείπετε την ελπίδα. Η Αφροδίτη της αρμονίας, ενεργοποιεί τον Ποσειδώνα που σας κυβερνά το Σάββατο: Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητά σας, ώστε να αντιστρέψετε την όλη κατάσταση. Τιμήστε τα συναισθήματά σας χωρίς να πνιγείτε σε αυτά, είτε ζητήστε από έναν φίλο να σας ακούσει και να σας ενθαρρύνει. Μόλις ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο, θα προκύψουν νέες δυνατότητες!

Και αν αυτές περιλαμβάνουν νέους συνεργάτες, η Κυριακή θα είναι μια γόνιμη στιγμή προς αυτή την κατεύθυνση! Με τη Σελήνη στον έβδομο οίκο σας των συμπράξεων, το ραντάρ σας θα εντοπίσει τους πιθανούς συνεργάτες. Είτε πρόκειται για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή, αυτό το σεληνιακό φως ενεργοποιεί τον κανόνα “τα ετερώνυμα έλκονται”. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους, ρωτήστε αν χρειάζονται ή θέλουν κάτι περισσότερο από εσάς. Δεν χρειάζεται να χάσετε άσκοπα χρόνο για να τους ευχαριστήσετε… Αλλά αν μπορείτε να κάνετε κάτι από το οποίο θα κερδίσετε και οι δύο, προχωρήστε!

 

astrolive.gr


Source link

Kατηγορίες

Ιστορικό