ΚΡΗΤΗ

Πόκερ στο καφενείο σα να μην υπάρχει κορωνοϊός!

Εκπληξη και απογοήτευση εκφράζει η Ενωση Ξενοδοχείων Ν.Ηρακλείου για την αποχώρηση της κας Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από την Παγκρήτια Τράπεζα. Σε ανακοίνωση υπογραμμίζεται η πολύ καλή συνεργασία με το στέλεχος της τράπεζας και εκφράζεται η ευχή να μην δημιουργηθούν προβλήματα στρις σχέσεις της τράπεζας με τα ξενοδοχεία.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Νομού Ηρακλείου:

“Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αποχώρηση της Κυρίας Χρυσάνθης Παπαδοπούλου από την Παγκρήτια Τράπεζα.

Για τον Επιχειρηματικό και ιδιαίτερα τον Τουριστικό κόσμο η Κυρία Παπαδοπούλου ήταν η έκφραση της ορθής άσκησης της λειτουργίας του Τραπεζικού συστήματος αφού, παράλληλα με την αναβάθμιση κα καταξίωση της Παγκρήτιας στον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο του νησιού, συντέλεσε ταυτόχρονα και στην ανάπτυξη και υποστήριξη των υγειών επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της θητείας της όχι μόνο στις καλές εποχές ραγδαίας ανάπτυξης αλλά και στις δύσκολες της τρέχουσας χρονιάς. Αυστηρή αλλά και δυναμική. Συνετή αλλά και με άμεσα αντανακλαστικά, χαρακτηριστικά που δυστυχώς δεν συναντάμε συχνά.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αφ’ ενός αυτή η απόφαση δεν θα δημιουργήσει προβλήματα ομαλής συνέχειας στην σχέση Τράπεζας και Επιχειρήσεων και αφ’ ετέρου ότι σύντομα θα ξαναβρούμε την Κυρία Παπαδοπούλου μάχιμη στην πρώτη γραμμή από όποιο μετερίζι θα επιλέξει να συνεχίσει την λαμπρή τραπεζική σταδιοδρομία της.

Κυρία Παπαδοπούλου, ο κόσμος του Τουρισμού αλλά και ευρύτερα όλων των υγειών Επιχειρήσεων σας ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα συνδρομή σας στην εξέλιξη και περαιτέρω καταξίωση της κρητικής επιχειρηματικότητας.

Για το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο Πρόεδρος                           Ο Γ. Γραμματέας

Νίκος Χαλκιαδάκης             Αλέξανδρος Αγγελόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη – Κορωνοϊός: 23 ασθενείς στην Εντατική

Κρήτη: Μέσα σε ένα μήνα έκλεψε χρήματα, κοσμήματα και ένα αυτοκίνητο!

Κρήτη: Πόκερ στο καφενείο σα να μην υπάρχει κορωνοϊός!


Source link

Kατηγορίες

Ιστορικό