ΚΡΗΤΗ

Κορονοϊός: Μειωμένα τα νέα κρούσματα και οι νοσηλείες στην Κρήτη

Μόλις 3 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ στην Κρήτη για το τελευταίο 24ωρο – Μειώθηκαν οι νοσηλείες στα νοσοκομεία του νησιού.

Από ένα νέο κρούσμα στις Περιφερειακές Ενότητες Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου ανακοίνωσε την Κυριακή ο ΕΟΔΥ για την Κρήτη. 

Αντιστοίχως το Σάβατο ο ΕΟΔΥ γαι την Κρήτη είχε ανακοινώσει 16 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Κρήτη και συγκεκριμένα 9 στο Ηράκλειο, 2 στο Ρέθυμνο και 5 στα Χανιά 5.

Επίσης, μόλις τέσσερα κρούσματα ανακοινώθηκαν για την Κρήτη την Παρασκευή. Δύο από αυτά τα κρούσματα εντοπίστηκαν στα Χανιά και δύο στο Ρέθυμνο.

Παράλληλα, έχουν μειωθεί και οι νοσηλείες στα νοσοκομεία του νησιού. Μέχρι καιτ ο Σάββατο το πρωΐ, στα νοσοκομεία της Κρήτης νοσηλεύονταν 52 ασθενείς, εκ των οποίων οι 32 νοσηλεύονται σε κλινικές Covid και οι 20 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Συγκεκριμένα:

  • Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται 23 ασθενείς, 11 στην κλινική Covid, 12 στη ΜΕΘ, οι 10 διασωληνωμένοι.
  • Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου έχουμε 12 ασθενείς, 6 στην κλινική Covid, 6 στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι.
  • Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται με κορωνοϊό 15 άτομα, 13 στην κλινική Covid, 2 στη ΜΕΘ, ο 1 ασθενής διασωληνωμένος.
  • Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, 2 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική Covid.

Source link

Kατηγορίες