ΚΡΗΤΗ

ενεργειακό: Ηλέκτριση του καλωδίου της διασύνδεσης με την Πελοπόννησο

Ένα σημαντικό βήμα για την ενεργειακή επάρκεια της Κρήτης αποτελεί η ολοκλήρωση και ηλέκτριση του καλωδίου της λεγόμενης μικρής διασύνδεσης Κρήτης – Πελοποννήσου.

Σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αναφέρει: «για μια ακόμη φορά ο ΑΔΜΗΕ απέδειξε, έμπρακτα, την ικανότητά του να υλοποιεί έργα υψηλών απαιτήσεων. Με την ολοκλήρωση και ηλέκτριση του καλωδίου της μικρής διασύνδεσης, ο ΑΔΜΗΕ κατάφερε να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα καθώς είχε να ξεπεράσει, εκτός όλων των άλλων, και “αδυναμίες και αστοχίες των εργολάβων του έργου”!».

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι πρόκειται για υλοποίηση του έργου σε χρόνο ρεκόρ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και τονίζεται ότι «είναι μια ακόμη ένδειξη για την τεχνογνωσία και τις δυνατότητες του ανθρώπινου δυναμικού που εργάζεται στον ΑΔΜΗΕ συνεχίζοντας μια παράδοση δεκαετιών στην κατασκευή έργων Μεταφοράς σε όλη τη χώρα. Ακόμη, η ολοκλήρωση ενός τόσο σημαντικού έργου, με πολλαπλά θετικά αποτελέσματα, υπενθυμίζει σε όλους μας τις μεγάλες δυνατότητες του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ) και τη σημασία του ως επιχείρηση στρατηγικού χαρακτήρα για την πατρίδα μας. Υπενθυμίζει όμως και στην κυβέρνηση την αδιέξοδη και αντιπαραγωγική της απόφαση για την «περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ»! Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ εκφράζοντας τους χιλιάδες εργαζομένους που εκπροσωπεί στον Όμιλο ΔΕΗ και στον ΑΔΜΗΕ, αισθάνεται ικανοποίηση και υπερηφάνεια για το έργο των συναδέλφων μας. Ένα έργο σημαντικό για την Εθνική Οικονομία και τους Έλληνες καταναλωτές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

– Κρήτη: Με νέα «όπλα» η Αστυνομία απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα

– Ανήλικη στο Ηράκλειο: Με πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και με βίασε

– Κρήτη: Αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα – Τον βρήκαν στην άκρη του δρόμου


Source link

Kατηγορίες