ΚΡΗΤΗ

“Ούτε το θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας της Ελλάδος τέτοια φύλαξη”

Πρωτόγνωρη ακόμα και για τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας, χαρακτηρίζεται η κινητοποίηση των τελευταίων ωρών και στην Κρήτη για την φύλαξη και προστασία των εμβολίων κατά του κορωνοϊού. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν επιστρατευτεί δυνάμεις όχι μόνο από την Αστυνομία, αλλά και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία όπως και από ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι. Και όλα αυτά σε 24ωρη βάση! 

Υπενθυμίζεται ότι τους χώρους αποθήκευσης των εμβολίων στην Κρήτη είχε επιθεωρήσει πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Τότε σε ερώτηση για τα μέτρα προστασίας και την κινητοποίηση και της αστυνομίας ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Η κινητοποίηση λειτουργεί προληπτικά. Δεν υπάρχει καμία απειλή. Το εμβόλιο είναι η ελπίδα για το αύριο, χωρίς να σημαίνει ότι από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθούμε όλοι εμβολιασμένοι και χωρίς τον ιό”.

Όπως έχει γράψει το cretalive, ο εμβολιασμός των υγειονομικών στην Κρήτη θα ξεκινήσει στις 4-5 Ιανουαρίου 2021 και, όπως ενημέρωσε η ΔΥΠΕ Κρήτης, οι υγειονομικοί θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού.

Δίνονται δε και εναλλακτικές ημερομηνίες όπως η 7η ή η 11η Ιανουαρίου, για την πρώτη δόση του εμβολίου, με την δεύτερη να ακολουθεί 22 ημέρες αργότερα. 

Φωτογραφία: EUROKINISSI


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Kατηγορίες