ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Δεκάδες συλλήψεις σε βίλα

Θέλησαν να τηρήσουν το έθιμο των ημερών, παίζοντας χαρτιά με φίλους, αλλά η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα τους χάλασε τα σχέδια. Έτσι βρέθηκαν να παρανομούν διπλά…

Ο λόγος για 30 περίπου άτομα που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή Τρία Μοναστήρια στο Ρέθυμνο τα οποία είχαν συγκεντρωθεί σε βίλα της περιοχής παίζοντας τυχερά παιχνίδια. Μάλιστα, για να μη γίνουν αντιληπτοί είχαν τοποθετήσει και τσιλιαδόρο στην είσοδο της έπαυλης. Ωστόσο, το πάρτι της «πράσινης τσόχας» εν μέσω πανδημίας δεν είχε τα αποτελέσματα που επιθυμούσαν.

caffeine adv2020b

Η σύναξη, όμως, έγινε αντιληπτή και οι αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τον έλεγχο στην πολυτελή κατοικία συνέλαβαν τους συμμετέχοντες οι οποίοι καταλήφθηκαν να παρανομούν διπλά, τόσο για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών, όσο και για την παραβίαση των μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.

Σχηματίστηκε δικογραφία για το σκέλος της υπόθεσης που αφορά στον παράνομο τζόγο ενώ παράλληλα επιβλήθηκαν πρόστιμα σε όλους τους συμμετέχοντες, ύψους 300 ευρώ για τη μη χρήση μάσκας, ενώ στον ιδιοκτήτη της βίλας επιβλήθηκε και πρόστιμο 3.000 ευρώ για τη διοργάνωση της σύναξης.


neratzoulis neo

Source link

Kατηγορίες