ΚΡΗΤΗ

Δωρεά βιβλίων για τους νοσηλευόμενους στα νοσοκομεία του Ηρακλείου – ΗράκλειοΗράκλειοΤετρακόσια λογοτεχνικά βιβλία Αρχανιωτών συγγραφέων σε ατομική συσκευασία

Τετρακόσια (400) λογοτεχνικά βιβλία Αρχανιωτών συγγραφέων σε ατομική συσκευασία, παρέλαβαν σήμερα η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη και ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας, Μιχάλης Πλατάκης.

Πρόκειται για μια δωρεά Δήμου Αρχανών Αστερουσίων προς τους νοσηλευόμενους των δύο νοσοκομείων του Ηρακλείου την οποία παρέδωσε στην7η Υ.ΠΕ Κρήτης η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου, κα Χρυσούλα Γιαννιδάκη.

Η κ. Μπορμπουδάκη ευχαρίστησε την κ. Γιαννιδάκη δηλώνοντας: «Ένα βιβλίο είναι πολύτιμος σύντροφος για όλους. Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη σημαντική αυτή χορηγία ευγενική προς τους ασθενείς τον Δήμαρχο κ. Μανόλη Κοκοσάλη και την Πρόεδρο Κ.Ε.Δ.Α.Α. Χρυσούλα Γιαννιδάκη. Τα βιβλία θα μοιραστούν στους νοσηλευόμενους με θερμές ευχές για καλή ανάρρωση και Καλή Χρονιά».

Η κ. Γιαννιδάκη από την πλευρά της προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Μέσα από αυτή τη συμβολική κίνηση μας, θέλαμε να δώσουμε χαρά σε όσους νοσηλεύονται αυτές τις μέρες μακριά από την οικογένειά τους, προάγοντας παράλληλα τη λογοτεχνική παράδοση των Αρχανών. Τους ευχόμαστε η περιπέτεια υγείας τους να έχει αίσιο τέλος και σύντομα να ανταμώσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα».Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Kατηγορίες