ΚΡΗΤΗ

Στο …αεροπλανοφόρο της Ανατολικής Μεσογείου ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (Φωτογραφίες)

Στο χώρο φύλαξης των εμβολίων που έχει οριστεί στο Ηράκλειο όπου θα βρίσκονται και θα φυλάσσονται υπό αυστηρά μέτρα, έφτασε σήμερα η δεύτερη δόση εμβολίων κατά του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε στο Ράδιο Κρήτη ο Μανώλης Αργυράκης, το νέο πακέτο εμβολίων έφτασε αεροπορικώς και μεταφέρθηκε στις αποθήκες κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μερίδα εμβολίων που παρέλαβε σήμερα η Ελλάδα και που ένα μέρος της έφτασε στο Ηράκλειο, οδηγήθηκε στο χώρο φύλαξης συνοδεία της Αστυνομίας. Μάλιστα χρειάστηκε να διακοπεί και η κυκλοφορία προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταφορά.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχει ενημέρωση για τη μεταφορά των εμβολίων στους χώρους όπου θα φυλάσσεται, στο Ηράκλειο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γνωστό πόσα εμβόλια ήρθαν με την πρώτη δόση (τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ακροατών ήρθαν με πλοίο της γραμμής) ούτε όμως και με τη δεύτερη δόση έτσι ώστε να γνωρίζουν οι πολίτες ποιος είναι ο προγραμματισμός που έχει γίνει σε επίπεδο νησιού και πότε θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί στο ευρύ κοινό. Το μόνο που είναι γνωστό, είναι ότι οι εμβολιαμοί των υγειονομικών θα ξεκινήσουν στις 4 Ιανουαρίου στα 8 δημόσια νοσοκομεία της Κρήτης.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Η ζαριά… δεν ήταν τυχερή – Έφοδος της αστυνομίας σε μαγαζί

Δήμαρχος Καλύμνου – κορωνοϊός: Το κρούσμα ήταν εισαγόμενο από την Κρήτη

Α/δρος ΑΔΜΗΕ στο Ράδιο Κρήτη: Στήνονται τα εργοτάξια για το μεγάλο καλώδιο

Ρωσία: Σκότωσε τα δύο του παιδιά επειδή τον απάτησε η μητέρα τους


Source link

Kατηγορίες