ΚΡΗΤΗ

“Χτυπούν” σε όλη την Κρήτη οι υποτιθέμενοι αντιδήμαρχοι

Λίγη ώρα μετά τις προειδοποιήσεις του Δήμου Χανίων ότι κακόβουλοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία του Αντιδημάρχου Οικονομικών, Τάσου Αλόγλου, προκειμένου να εξαπατήσουν  πολίτες και τοπικούς επιχειρηματίες, αποσπώντας αγαθά ή χρηματικά ποσά για δήθεν εμπορικές συναλλαγές, ανάλογες προειδοποιήσεις απευθύνει και ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Έτσι, από την ανατολική πλευρά της Κρήτης αυτή τη φορά, την προσοχή των επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Νικολάου, αλλά και των πολιτών , ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Σύμφωνα με τον κ. Ζερβό, τις τελευταίες ώρες επιχειρείται προσπάθεια εξαπάτησης κυρίως επιχειρηματιών από κακόβουλους δράστες που χρησιμοποιούν ονόματα αντιδημαρχων – εκμεταλλευόμενοι την εορταστική περίοδο – πραγματοποιώντας παραγγελίες σε τρόφιμα και άλλα αγαθά τα οποία  θα μοιραστούν δήθεν στους δημότες.  

Ο Δήμαρχος εφιστά την προσοχή των επιχειρηματιών και τους ζητά να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτηση τους και σε ανάλογη περίπτωση να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του Δήμου, για επιβεβαίωση της αλήθειας.

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Kατηγορίες