ΚΡΗΤΗ

3 χρόνια από τον ραδιομαραθώνιο του Ράδιο Κρήτη, το “Σπίτι των Αγγέλων” ολοκληρώνεται

Σαν σήμερα, πριν από 3 ακριβώς χρόνια, στο Ράδιο Κρήτη βρισκόταν σε εξέλιξη ένας μεγάλος ραδιομαραθώνιος, με σκοπό τη στήριξη ενός μεγάλου κοινωνικού εγχειρήματος, για όλη την Κρήτη: “Το Σπίτι των Αγγέλων“, τον χώρο όπου θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν, μικρά και απροστάτευτα, εγκαταλελειμμένα, απροστάτευτα παιδιά.

Το “λιθαράκι” του στην ολοκλήρωση του “Σπιτιού των Αγγέλων” έβαλε το Ράδιο Κρήτη

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου κάνει μία μεγάλη προσπάθεια για την αποπεράτωση του σπιτιού στις Αρχάνες, που θα δώσει αγκαλιά και θαλπωρή σε παιδιά, νεογέννητα έως και 6 ετών, τα οποία γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής, από τις πρώτες ημέρες της ζωής τους.

Χάρη στην αλληλεγγύη των Κρητικών ο ξενώνας για τα παιδιά ολοκληρώνεται

Οδεύει προς ολοκλήρωση το

Οδεύει προς ολοκλήρωση το “Σπίτι των Αγγέλων”

Στον ραδιομαραθώνιο του Ράδιο Κρήτη, συγκεντρώθηκαν περισσότερα απο 45.000 ευρώ, και με την πολύτιμη συμβολή των Κρητικών αλλά και πολλών επαγγελματιών, που βοήθησαν ανιδιοτελώς, το Σπίτι των Αγγέλων” οδεύει προς ολοκλήρωση.

Σημαντική η πρόοδος των εργασιών

Σημαντική η πρόοδος των εργασιών

Οπως είπε σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη, η πρόεδρος του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Μαίρη Παχιαδάκη, ο ξενώνας οδεύει προς ολοκλήρωση. Σε παρέμβασή του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, δήλωσε ότι η περιφέρεια θα συνδράμει για την τοποθέτηση κλιματισμού στο κτίριο, εξάροντας την προσπάθεια του Συνδέσμου για μία σημαντική δομή για όλη την Κρήτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πολλοί ακροατές, δήλωσαν πρόθυμοι να προσφέρουν, ενώ ο Δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης τόνισε ότι ο Δήμος θα συνδράμει στην διαμόρφωση του περιβαλλοντα χώρου του “Σπιτιού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη – κορωνοϊός: Κάτω από 30 οι ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία!

Πένθος για το θάνατο του γνωστού Ηρακλειώτη ξενοδόχου Βασίλη Πλεύρη

Ηράκλειο: Η ζαριά… δεν ήταν τυχερή – Έφοδος της αστυνομίας σε μαγαζί


Source link

Kατηγορίες

Ιστορικό