ΚΡΗΤΗ

Έφοδος της αστυνομίας σε ξενοδοχείο έβγαλε… λαβράκι – ΚρήτηΚρήτη
Βαριά καμπάνα στον ιδιοκτήτη- Δεκάδες πρόστιμα στην Κρήτη για μη χρήση μάσκας και sms

Βαρύ πρόστιμο επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, καθώς  έπειτα από έλεγχο της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούσε τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στη χώρα κατά του κορωνοϊού.  

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου, διαπιστώνοντας ότι ο ιδιοκτήτης είχε προχωρήσει πέραν των παραβάσεων για την αντιμετώπιση της πανδημίας εν μέσω lockdown και σε παράβαση για διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού «Πόκερ», επιβάλλοντας του έτσι οι αρχές πρόστιμο 5000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης για 15 ημέρες.

Ακολούθησαν συλλήψεις ,ενώ στους παρευρισκόμενους επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα για sms και μη χρήση μάσκας.

Δεκάδες πρόστιμα στην Κρήτη για μη χρήση μάσκας και sms

Να σημειωθεί ότι και το τελευταίο 24ώρο οι έλεγχοι της αστυνομίας ήταν συνεχείς σε όλη την Κρήτη όπου και διαπιστώθηκαν δεκάδες παραβάσεις που αφορούσαν σε μη χρήση μάσκας και άσκοπες μετακινήσεις.

Συγκεκριμένα βεβαιώθηκαν 85 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις και sms αλλά και 40 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας.

Αναλυτικότερα για τις παραβάσεις για sms βεβαιώθηκαν τα εξής πρόστιμα: 52 στο Ηράκλειο, 15 στα Χανιά, 8 στο Λασίθι, και από 5 σε Ρέθυμνο και ΒΟΑΚ.

Ενώ για τις παραβάσεις για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν τα εξής πρόστιμα:  27 στο Ηράκλειο, 7 στα Χανιά, 4 στο Λασίθι και 2 στο Ρέθυμνο. 

Φωτογραφία: unsplash

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.Source link

Kατηγορίες