ΚΡΗΤΗ

«ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ»:  Αποχαιρέτησε την Κρήτη ο Τοπούζης

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Αλμυρό, όπως είχαμε γράψει από τις 22 Δεκεμβρίου, ο Θανάσης Τοπούζης (φωτό) που επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του αναφέρθηκε σε αυτά τα πέντε χρόνια παρουσίας του στο κρητικό ποδόσφαιρο καθώς πριν τον Αλμυρό αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και τον Ερμή Ζωνιανών:

«Μετά από 5 χρόνια στο νησί της Κρήτης, ήρθε η στιγμή λόγω και της κατάστασης που επικρατεί αλλά και για προσωπικούς λόγους, να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη! Ήταν τιμή μου γιατί γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους και έκανα αρκετούς φίλους και πάντα θα επιστρέφω στο νησί για διακοπές!

Θα έχω πάντα να θυμάμαι την παρουσία μου στην καλύτερη ομάδα του νησιού και μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, τον ΟΦΗ, έστω και λίγο, ενώ θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου, η θητεία μου, στον Ερμή Ζωνιανών!

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αλμυρού, για τη στήριξη και το σεβασμό στην απόφαση μου σε αυτή! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου κ. Κιάσσο με την άψογη συνεργασία μας και την αμέριστη βοήθεια προς το πρόσωπο μου! Εις το επανιδείν φίλοι μου, καλή χρονιά εύχομαι με υγεία πάνω απ’ όλα!».

 


Source link

Kατηγορίες