ΚΡΗΤΗ

Σύνδεσμος «Κρητών» και Γυναίκες ΟΦΗ κοντά στο «Δικαίωμα στη Ζωή» – Ποδόσφαιρο



Ποδόσφαιρο







Ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν ένα κλιματιστικό για τις νέες εγκαταστάσεις του ιδρύματος


Συνεχίζοντας την κοινωνική τους δράση, η Ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Ο.Φ.Η. και ο σύνδεσμος οπαδών “Κρήτες Θ. Παπαδόπουλος” Krites4 , ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν ένα κλιματιστικό για τις νέες εγκαταστάσεις του ιδρύματος “Δικαίωμα στη Ζωή”.

Η αντιπροσωπεία του Ο.Φ.Η. αλλά και των Κρητών που βρέθηκε εκεί, ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τις εργασίες , τις ενέργειες και τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα στο ίδρυμα αλλά και για τις ανάγκες του.

Πιο αναλυτικά ακολουθούν δύο λίστες με τους άμεσους στόχους των ιθυνόντων του ιδρύματος, οι οποίοι πρέπει να εκπληρωθούν έως το τέλος του Ιανουαρίου 2021.

Αυτοί αφορούν:

  1. στα είδη και τις εργασίες ή την κάλυψη των δαπανών που εχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η δημιουργία της 1ης μόνιμης κατοικίας των ΑμεΑ, ώστε να αδειοδοτηθεί και να ενταχθεί σε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-20 της Περιφέρειας Κρήτης.
  2. Τα είδη και τις εργασίες ή την κάλυψη των δαπανών που έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της επέκτασης του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ “Δικαίωμα στη Ζωή” Σύλλογος Δικαίωμα στη Ζωή στα Άνω Καλέσσα.

Ο Σύνδεσμος των «Κρητών» και οι Γυναίκες ΟΦΗ ευχαριστούν προκαταβολικά για την ευκαιρία συνεισφοράς τους κυρίους Σημαντηράκη Παύλο πρόεδρο του συλλόγου, Βουτουφιανάκη Σπύρο γραμματέα του συλλόγου και όλους όσους ασχολούνται με τόση αγάπη και ανιδιοτέλεια με το έργο αυτό.












Source link

Kατηγορίες