ΚΡΗΤΗ

Ο καιρός στην Κρήτη, σήμερα Τρίτη (βίντεο)

Το όνομα του προϊσταμένου του Επόπτη Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης Αντώνη Παπαδάκη χρησιμοποίησαν επιτήδειοι σε μία προσπάθεια να εξαπατήσουν επιχειρηματίες, προχωρώντας σε παραγγελίες για τρόφιμα και άλλα προϊόντα, με σκοπό να τα προμηθευτούν σε χαμηλές τιμές… ακόμη και δωρεάν.

Η πρώτη περίπτωση είχε να κάνει με μία παραγγελία ψαριών. Οι επιτήδειοι, παρήγγειλαν ψάρια προσποιούμενοι τον Αντώνη Παπαδάκη και ζήτησαν να τα φέρουν στο σπίτι του. Σε μία άλλη περίπτωση, τα άτομα αυτά παρήγγειλαν μεγάλη ποσότητα φαγητού, παριστάνοντας πάλι ότι είναι ο Αντώνης Παπαδάκης.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, κανένα δημόσιο πρόσωπο είτε κάποιο πρόσωπο που ανήκει σε ελεγκτικό μηχανισμό, δεν επιτρέπεται να κάνει χρήση της ιδιότητάς του προκειμένου να αγοράσει κάτι. 

Ο ένας λόγος είναι ότι δεν επιτρέπεται βάσει δεοντολογίας και ο δεύτερος είναι ότι από μόνος, δεν θα το κάνει“. Ο Επόπτης ς Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης, έστειλε το μήνυμα ότι οι επιχειρηματίες δεν θα πρέπει να ενδίδουν σε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα.

Μάλιστα, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε και μία περίπτωση στη Σητεία όπου κάποιος είπε πως ο Αντώνης Παπαδάκης βρίσκεται στο κατάστημά του, την ώρα μάλιστα που όπως είπε ο ίδιος ο κ. Παπαδάκης, έχει να πάει στη Σητεία περίπου πέντε χρόνια. 

 

Διαβάστε επίσης:

Κατάληψη στον ΟΑΕΔ από ξενοδοχοϋπαλλήλους για το επίδομα – Στο Ράδιο Κρήτη ο διοικητής

Ηράκλειο: Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ… τους χάλασε το αλισβερίσι ναρκωτικών

Κρήτη – κορωνοϊός: Στο Ηράκλειο μία νέα παρτίδα εμβολίων

Κρήτη: Τσουχτερά πρόστιμα και “λουκέτο” σε επιχειρήσεις


Source link

Kατηγορίες