ΚΡΗΤΗ

Daily Telegraph: Η Κρήτη στα 15 καλύτερα νησιά για να επισκεφθεί κάποιος – Για τι φημίζεται; – ΚρήτηΚρήτηΣτα 15 καλύτερα νησιά της χώρας για να επισκεφτεί κάποιος μετά την πανδημία η Κρήτη

Στα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά για να επισκεφθεί κάποιος μετά την πανδημία που δημοσίευσε η Daily Telegraph βρίσκεται η Κρήτη.

Σύμφωνα με το αφιέρωμα, η Κρήτη είναι ο «παράδεισος» του καλού φαγητού…

Η Ζάκυνθος προσφέρεται για τις μαγευτικές παραλίες της, η Κέρκυρα ενδείκνυται για οικογένειες, η Δήλος διακρίνεται για την ιστορία της, η Μύκονος ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα ξενοδοχεία, , τα Κουφονήσια προτιμώνται για τη γαλήνη και την ηρεμία τους και η Τήνος είναι γνωστή για τα τοπία της. Η Άνδρος θεωρείται το καλύτερο ελληνικό νησί για πεζοπορία, η Σύμη συνιστάται για ζευγάρια, ενώ Σκύρος, Σκόπελος, Σαντορίνη, Ρόδος και Λευκάδα θεωρούνται ιδανικά νησιά για την παράδοση, τα μοναστήρια, τη θέα, τη νυχτερινή ζωή και τα θαλάσσια σπορ, αντίστοιχα.

Σε ό,τι αφορά Στην Άνδρο, ο συντάκτης του αφιερώματος θεωρεί πως το νησί δεν ανήκει στις συμβατικές Κυκλάδες. Η πυκνή βλάστηση της Άνδρου και η ναυτική ιστορία της έδωσαν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μία αυθεντικότητα που δεν υπάρχει αλλού.

Πηγή: cnn.gr

(Φωτογραφία Unsplash) Source link

Kατηγορίες