ΚΡΗΤΗ

Πόρος: Ανακοίνωσε δυνατή… 3αδα μεταγραφών! – Γ Εθνική



Παπαδομιχελάκης, Καμπεράι και Μπάμπης στην ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη


Ο Πόρος ετοιμάζεται δυναμικά για την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής.

Μάλιστα, πέρα από την επιστροφή στις προπονήσεις, κινείται και για την ενίσχυση του ρόστερ, με δυνατές κινήσεις.

Σήμερα, ανακοινώθηκε η απόκτηση των Μπάμπη Παπαδομιχελάκη, Αμαρίλντο Καμπεράι και Βασίλη Μπάμπη, που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στη Δαμάστα.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Πόρος είναι πανέτοιμος για την επανέναρξη των προπονήσεων και του πρωταθλήματος, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ήδη εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό του. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση  του έμπειρου και ιδιαίτερα δυναμικού κεντρικού αμυντικού Μπάμπη Παπαδομιχελάκη ο οποίος χαρακτηρίζεται για την ψυχή και το πάθος που βγάζει σε κάθε παιχνίδι, του πολυσύνθετου αριστερού μπακ-χαφ Βασίλη Μπάμπη που μπορεί ν’ αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια και σε άλλες θέσεις αποτελώντας πολυτέλεια για κάθε προπονητή, αλλά και την προφορική συμφωνία με τον εκπρόσωπο του ικανού επιθετικού Αμαρίλντο Καμπεράι. Καλωσορίζουμε και τους τρεις που έμειναν ελεύθεροι από τη Δαμάστα στην οικογένεια του Πόρου και τους ευχόμαστε νίκες και πολλές επιτυχίες φορώντας τα “μπλε”. Ο Α.Ο. Πόρος δεν αναλώνεται σε συζητήσεις εκτός αγωνιστικών χώρων και πάντα μιλάει μέσα στο γήπεδο. Η ενίσχυση της ομάδας μας δεν σταματάει εδώ, έπεται και συνέχεια τις επόμενες μέρες».

Η αναφορά του Πόρου στην ποδοσφαιρική διαδρομή των νέων αποκτημάτων:

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ: Εκτός από το κέντρο της άμυνας ο δυναμικός στόπερ μπορεί ν’ αγωνιστεί και στα άκρα. Γεννήθηκε το 1992 και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΠΟΑ (πήγε στο Ατσαλένιο το 2010, σε ηλικία 18 ετών με μεταγραφή από την Τύλισο). Φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου του προσφυγικού προαστίου για εννέα χρόνια, πανηγυρίζοντας σημαντικές στιγμές, δύο πρωταθλήματα (ένα στο Περιφερειακό και ένα στην Α1 ΕΠΣΗ) και δύο Κύπελλα ΕΠΣΗ. Τον τελευταίο 1,5 και χρόνο αποτέλεσε τον στυλοβάτη της Δαμάστας στα μετόπισθεν, κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΠΣΗ πέρυσι, πανηγυρίζοντας την ιστορική άνοδο και αποτελώντας αναντικατάστατο στέλεχος φέτος των νεοφώτιστων στο ξεκίνημα της Γ’ Εθνικής. Είναι ένας από τους πιο δυναμικούς αμυντικούς και διακρίνεται για το πάθος του και την ψυχή που βγάζει όταν αγωνίζεται, δίνοντας πάντα το 100% του εαυτού του.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ: Γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1996 και καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά ως μπακ-χαφ, αλλά παίζει με μεγάλη επιτυχία και σε άλλες θέσεις, λύνοντας τα χέρια του προπονητή του. Προτέρρημά του είναι η ταχύτητα και το δυναμικό  παιχνίδι του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε στην Κ17 και στην Κ20 στο πρωτάθλημα της Super League. Από τον ΟΦΗ παραχωρήθηκε στον ΠΑΟ Κρουσώνα, όπου σε ηλικία 19 ετών αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική. Μετά το πολύ καλό πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ, πήγε στη Νέα Αλικαρνασσό και έζησε σπουδαίες στιγμές με τον Ηρόδοτο, με συνεχείς ανόδους και διακρίσεις από την Α1 ΕΠΣΗ μέχρι και την Football League, όπου αγωνίστηκε στο πρώτο μισό της περιόδου 2018-2019, ενώ ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΟΦ Ιεράπετρας, όπου και πάλι πανηγύρισε την άνοδο από την Γ’ Εθνική στην Football League. Στην Ιεράπετρα παρέμεινε και την περίοδο 2019-2020, με την Δαμάστα ν’ αποτελεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην έναρξη της φετινής περιόδου. 

ΑΜΑΡΙΛΝΤΟ ΚΑΜΠΕΡΑΙ: Ο 27χρονος επιθετικός είναι γνωστός στην Κρήτη από τη θητεία του πέρυσι στον ΑΟΑΝ, αλλά και το εντυπωσιακό ξεκίνημά του φέτος με τη Δαμάστα (αποκτήθηκε στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου) στις πρώτες στροφές του κρητικού ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο Αμαρίλντο Καμπεράι έχει μεγάλη εμπειρία  στην Γ’ Εθνική κυρίως σε ομάδες της Βορείου Ελλάδας. Πέραν της Δαμάστας και του ΑΟΑΝ έχει φορέσει τις φανέλες των Μακεδονικού, Αγροτικού Αστέρα, Καμπανιακού, Κιλκισιακού, Φοίνικα Πολίχνης, Ακρίτες Συκεών και Κεραυνού Αγίου Παύλου.




Source link

Kατηγορίες