ΚΡΗΤΗ

Aποκάλυψη στην Κρήτη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε ότι ο θάνατος του…

Aποκάλυψη στην Κρήτη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε ότι ο θάνατος του…

Σε εγκληματική ενέργεια φαίνεται τελικά πως οφείλεται ο θάνατος του 65χρονου Γερμανού στα Φέρμα Ιεράπετρας και μάλιστα με βάναυσο τρόπο. Μόλις δύο 24ωρα μετά την κηδεία του, αποκαλύφθηκε ότι δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του.

Εξετάζοντας οπτικό υλικό από κάμερα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο άνθρωπος στην Ιεράπετρα, δολοφονήθηκε.

Έγινε η εκταφή του και τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, δείχνουν όντως δολοφονία, με δυο χτυπήματα στο κεφάλι που πιθανόν να επέφεραν τον θάνατο στον 65χρονο.

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Mega δείχνει έναν άντρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά να χτυπά την πόρτα.

Ο ένοικος ανοίγει και ο άνδρας μπαίνει μέσα. Το θύμα του άνοιξε την πόρτα σαν να τον γνώριζε καλά ενώ τον χαιρέτησε χρησιμοποιώντας έναν συγκεκριμένο χαιρετισμό που είχαν με την παρέα του.

Ο άνδρας φαίνεται πως έχει πάρει μέτρα προστασίας, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στην κάμερα, φοράει γάντια και κρύβει το πρόσωπό του.

Έμεινε στο διαμέρισμα για 27 λεπτά ενώ σε αυτόν τον χρόνο εκτιμάται πως έχασε τη ζωή του ο Γερμανός.

Διαβάστε Επίσης

Aποκάλυψη στην Κρήτη: Το βίντεο ντοκουμέντο που αποκάλυψε ότι ο θάνατος του 65χρονου στο Λασίθι δεν ήταν αθώος

Το χρονικό της φρικτής αποκάλυψης

Ο 65χρονος Γερμανός διέμενε μόνιμα στα Φέρμα Ιεράπετρας. Στις 7Απριλίου βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του. Αρχικά θεωρήθηκε ότι μάλλον πέθανε από τον καρκίνο που έπασχε.

Τότε ήταν που άρχισαν να φτάνουν “περίεργες” πληροφορίες στην Αστυνομία και τελικά, μετά από έρευνα οπτικού υλικού από κάμερες, διαπιστώθηκε ότι το βράδυ που ο άνθρωπος έχασε τη ζωή του, δεν ήταν μόνος στο σπίτι.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται από την οικιακή βοηθό.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το Cretalive, ο 65χρονος στις 7 Απριλίου, βρέθηκε από γείτονα του νεκρός πεσμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος εντός της οικίας του. Παρότι σε πρώτη φάση δηλώθηκε ως αιτία θανάτου ο καρκίνος που έπασχε, ωστόσο πληροφορίες αλλά και εικόνα από κάμερα ασφαλείας που έφτασε στα χέρια της ασφαλείας Ιεράπετρας καταγράφει 45χρονο άνδρα να μπαίνει 15 λεπτά μετά τις 9 στο σπίτι του Γερμανού φορώντας κουκούλα και γάντια. Ο 65χρονος που τον γνώριζε φέρεται να του άνοιξε την πόρτα χωρίς να υπάρχει από εκεί και πέρα κάποια πληροφορία σχετικά με το πως εξελίχθηκε η κατάσταση μέχρι και τον θάνατο του Γερμανού. Οι αρχές δυο μέρες μετά την κηδεία του 65χρονου προχώρησαν στην εκταφή της σωρού όπου πραγματοποιήθηκε νεκροψία νεκροτομή ενώ σήμερα το πρωί συνελήφθη ο 45χρονος ο οποίος διαμένει στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία του Γερμανού. Τα πρώτα στοιχεία από την ιατροδικαστική έρευνα, κάνουν λόγο για δυο χτυπήματα στο κεφάλι που πιθανόν να επέφεραν τον θάνατο στον 65χρονο.

Στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, επισημαίνονται τα εξής: “Συνελήφθη, σήμερα (15.04.2024) ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκδόθηκε Ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Αγίου Νικολάου για ανθρωποκτονία αλλοδαπού.

Ειδικότερα την 07.04.2024 σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας εντοπίστηκε, από οικείο πρόσωπο, νεκρός αλλοδαπός εντός της οικίας του με πρώτες ενδείξεις θανάτου παθολογικά αίτια λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, κατόπιν κατάλληλης και εμπεριστατωμένης έρευνας και κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και το Τμήμα Ασφάλειας Ιεράπετρας, προέκυψαν σοβαρές ενδείξεις περί τέλεσης εγκληματικής ενέργειας.

Στο πλαίσιο αυτό, συλλέχθηκαν στοιχεία, από την ενδελεχή ανάλυση, επισκόπηση και συνεκτίμηση των οποίων, προέκυψε ως δράστης 45χρονος ημεδαπός. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε εκταφή του θύματος με σκοπό τη διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, για τον επακριβή προσδιορισμό των αιτιών και ειδικότερων συνθηκών του θανάτου.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr


Source link

Add Comment

Click here to post a comment

Kατηγορίες