ΚΡΗΤΗ

Αυτά είναι τα “3” ξενοδοχεία που ψηφίζουν “δαγκωτό” οι Αυστριακοί της TUI

Αυτά είναι τα “3” ξενοδοχεία που ψηφίζουν “δαγκωτό” οι Αυστριακοί της TUI

Tα τρία δημοφιλέστερα ξενοδοχεία των Αυστριακών ταξιδιωτών της TUI στην Κρήτη, στο δημοφιλέστερο Ελληνικό νησί των πελατών της, για το καλοκαίρι του 2024 αποκαλύπτει ο μεγάλος τουρ οπερέιτορ.

Σύμφωνα με στοιχεία κρατήσεων που παρουσιάζει η TUI, το πεντάστερο Nana Golden Beach στη Χερσόνησο είναι το δημοφιλέστερο ξενοδοχείο της Κρήτης σε επίπεδο κρατήσεων για αυτό το καλοκαίρι, και είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στους ταξιδιώτες νεαρής ηλικίας καθώς διαθέτει ένα μεγάλο water park και εκτενές πρόγραμμα διασκέδασης.

Ακολουθεί το TUI Kids Club Grecotel Marine Palace & Aqua Park, που απευθύνεται σε οικογένειες και διαθέτει μεγάλη περιοχή πισίνας και aqua park. Το κλαμπ βρίσκεται ακριβώς πάνω στη θάλασσα σε έναν μικρό αμμώδη κόλπο κοντά στον Πάνορμο και δίνει έμφαση στη ενσυνείδητη διατροφή και ευεξία.

Τρίτο δημοφιλέστερο ξενοδοχείο στην Κρήτη είναι το TUI Magic Life Candia Maris κοντά στο Ηράκλειο, αποκλειστικά για ενήλικες, το οποίο διαθέτει εκτενές πρόγραμμα γυμναστικής και διασκέδασης στο οποίο περιλαμβάνονται μεγάλοι χώροι ευεξίας με χαμάμ και thalasso bath.

Λόγω αυξημένης ζήτησης από την αγορά την Αυστρίας, η TUI αύξησε τις αεροπορικές συνδέσεις ανά εβδομάδα με την Κρήτη σε 35, ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μια νέα πτήση τσάρτερ με την Austrian Airlines θα μεταφέρει 1.800 επιπλέον επισκέπτες της TUI από τη Βιέννη στο νησί. Νέα προσθήκη αποτελούν επίσης δύο αεροπορικές συνδέσεις με την Wizz Air από τη Βιέννη με Χανιά και από τη Βουδαπέστη με το Ηράκλειο.

Μέχρι τα τέλη Απριλίου, οι επισκέπτες της TUI θα μπορούν να εντοπίζουν προσφορές πακέτων για την Κρήτη με τιμές από 599 ευρώ το άτομο.

Πηγή: Tornosnews.gr

Διαβάστε ακόμη: “Η Κρήτη ανοίγει την καρδιά της”! Δείτε το νέο βίντεο της περιφέρειας για την τουριστική σεζόν…

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα από το Kriti360.gr 


Source link

Kατηγορίες